Maltodekstryna, oleje roślinne (palmowy, rzepakowy, kokosowy, słonecznikowy), izolat białka sojowego, sole wapniowe kwasu ortofosforowego, cytrynian potasu, wodorotlenek wapnia, chlorek magnezu, chlorek potasu, sole sodowe kwasu ortofosforowego, chlorek wapnia, sole wapniowe kwasu cytrynowego, cytrynian sodu, siarczan żelaza, wodorotlenek potasu, siarczan cynku, siarczan miedzi, siarczan manganu, jodek potasu, selenian sodu, emulgatory: lecytyna słonecznikowa, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, olej z mikroalg Crypthecodinium cohnii, witamina C, witamina E, niacyna, kwas pantotenowy, ryboflawina, witamina B6, tiamina, witamina A, kwas foliowy, witamina K, biotyna, witamina D, witamina B12, chlorek choliny, L-metionina, L-tryptofan, inozytol, tauryna, L-karnityna, przeciwutleniacze: ekstrakt bogaty w tokoferol, palmitynian L-askorbylu.
100 g proszku zawiera:
- wartość energetyczna 2043 kJ/489 kcal,
- tłuszcz 23,4 g w tym: nasycone kwasy tłuszczowe 9,8 g, jednonienasycone kwasy tłuszczowe 9,8 g, wielonienasycone kwasy tłuszczowe 4,2 g, kwas DHA 112 mg, kwas alfa linolenowy 388 mg, kwas linolowy 3477 mg; węglowodany 58 g w tym: cukry 5,1 g, inozytol 0,05 g, laktoza <0,01 g, skrobia 57,9 g, błonnik 0 g, białko (izolat białka sojowego) 11,3 g, B-laktoglobulina <0,02 mg, kazeina <0,05 mg, sól 0,50 g,
- witamina A 370 µg, witamina D 11 µg, witamina E 11 mg, witamina K 40 µg, witamina C 85 mg, tiamina 0,80 mg, ryboflawina 1,2 mg, niacyna 5 mg, witamina B6 0,30 mg, kwas foliowy 68 µg, witamina B12 1,4 µg, biotyna 15 µg, kwas pantotenowy 3,3 mg, sód 200 mg, potas 625 mg, chlorek 475 mg, wapń 560 mg, fosfor 400 mg, magnez 60 mg, żelazo 6 mg, cynk 4,5 mg, miedź 0,34 mg, mangan 0,15 mg, fluorek 0,05 mg, selen 25 µg, chrom 3 µg, molibden 20 µg, jod 100 µg.
100 ml produktu zawiera:
- wartość energetyczna 288 kJ/69 kcal,
- tłuszcz 3,3 g w tym: nasycone kwasy tłuszczowe 1,4 g, jednonienasycone kwasy tłuszczowe 1,4 g, wielonienasycone kwasy tłuszczowe 0,6 g, kwas DHA 15,8 mg, kwas alfa linolenowy 54,7 mg, kwas linolowy 490 mg; węglowodany 8,2 g w tym: cukry 0,7 g, inozytol 0,01 g, laktoza < 0,01 g, skrobia 8,2 g, błonnik 0 g, białko (izolat białka sojowego) 1,6 g, B-laktoglobulina <0,01 mg, kazeina <0,01 mg, sól 0,07 g,
- witamina A 52,2 µg, witamina D 1,6 µg, witamina E 1,6 mg, witamina K 5,6 µg, witamina C 12 mg, tiamina 0,11 mg, ryboflawina 0,17 mg, niacyna 0,71 mg, witamina B6 0,04 mg, kwas foliowy 9,6 µg, witamina B12 0,20 µg, biotyna 2,1 µg, kwas pantotenowy 0,46 mg, sód 28,2 mg, potas 88,1 mg, chlorek 67 mg, wapń 79 mg, fosfor 56,4 mg, magnez 8,5 mg, żelazo 0,85 mg, cynk 0,63 mg, miedź 0,05 mg, mangan 0,02 mg, fluorek 0,01 mg, selen 3,5 µg, chrom 0,42 µg, molibden 2,8 µg, jod 14,1 µg.
Podane wartości podlegają nieznacznym wahaniom, typowym dla produktów opartych na naturalnych surowcach.